Site Loader

Een DRINK-bestuurder kwam op de een of andere manier ongedeerd weg nadat hij zijn auto had gekanteld bij slecht weer voordat hij de politie belde om te zeggen dat hij een ongeluk had veroorzaakt.

 

Uitgebreide schade

Gareth Pugh’s Daihatsu Sirion liep “uitgebreide schade” op bij het incident, dat plaatsvond op de ochtend van 3 mei nadat hij was teruggekeerd naar zijn huis in Llandrindod Wells na een avond drinken met vrienden in Newtown. Auto theorie examen oefenen is mogelijk online. Llandrindod Magistrates’ Court hoorde op woensdag 10 november hoe de crash gebeurde net na 10.30 uur tussen Llanbadarn Fynydd en Llanbister. Pugh, 41, pleitte schuldig voor rijden onder invloed toen hij deze week verscheen.

Aanklager Stephen Davies zei dat de politie om 10.32 uur een telefoontje kreeg van de beklaagde dat hij met zijn auto was gecrasht. “Hij zei dat zijn auto midden op de weg stond, tussen Llandrindod en Newtown”, zei Davies.

Grote schade

“De politie arriveerde een kwartier later en constateerde dat er grote schade was aan de voorkant van het voertuig, terwijl het achterwiel van de as was afgebroken. De voorkant van de auto was verbrijzeld en het leek op een gegeven moment op zijn dak te hebben gelegen omdat er puin over lag.

“Hij zei dat hij twee keer flipte nadat hij te snel een bocht had genomen. De politie merkte dat hij naar bedwelmende middelen rook. Hij zei dat hij de avond ervoor had gedronken, om vijf uur ‘s ochtends wakker was geworden en het op had. Daarna nam hij om 9.50 uur een slok cider.”

Benzinestationbediende Pugh, van Montpellier Park, Llandrindod, gaf een interview zonder commentaar. Gareth Walters, die Pugh verdedigde, zei dat hij te snel had gereden voor de omstandigheden, die erg nat waren.

Dronken rijden

“De verdachte had de avond ervoor gedronken met vrienden. Gelukkig was hij het enige voertuig dat erbij betrokken was, en hij kwam er ongedeerd uit”, aldus Walters. wat is de max snelheid met aanhanger ? “Het voertuig was zwaar beschadigd en sindsdien heeft hij vrijwillig zijn rijbewijs ingeleverd bij de DVLA, ik heb een brief gezien die dit bevestigt.

“Hij diskwalificeerde zichzelf in feite omdat hij wist dat hij niet zou moeten rijden. De alcoholmeting was net in de tweede schijf, maar de overtreding wordt verergerd door de aanrijding.” Dit is een groot verlies voor Sylvester Stallone.

Normaal gesproken krijgen dronken chauffeurs de kans om een ​​bewustmakingscursus voor rijden onder invloed bij te wonen om hun verbod te verminderen, maar de heer Walters gaf aan dat Pugh niet wilde deelnemen. “Hij heeft het standpunt ingenomen dat hij niet meer wil rijden”, voegde de heer Walters eraan toe.

 

Magistraten verbood Pugh om 18 maanden te rijden. Hij moet ook een boete van £ 442 betalen, evenals £ 85 kosten en een toeslag van £ 44.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *