Site Loader

Voordat u besluit of u met vrij gewicht of een machine wilt gaan werken, moet u nadenken over wat u probeert om aan uw gewichtsvoorbereiding te ontsnappen. Als je gewoon fit en stevig moet zijn en niet erg geklaagd hebt over het drastisch verder ontwikkelen van je massa en kracht, is een thuisrec-center het meest ideale alternatief. Ervan uitgaande dat je kracht of kracht moet ontwikkelen, zal een krachtrek geweldig zijn. Ervan uitgaande dat u standvastigheid moet ontwikkelen en massa moet toevoegen, maar de ontwikkelingen in gewicht niet kunt verdragen, dan is een invloedscentrum voor thuisgebruik de slimste optie.

Sinds kort is er een tsunami van bescheiden thuisrecreatiecentra die de markt vanuit China raken. Hoewel bepaalde activiteiten, zoals lat pulldowns of gesitueerde lijnen, buitengewoon zijn in het ontwerp van de link, zijn de meeste activiteiten, en zo nu en dan, alle activiteiten op deze bestedingscentra gewoon rommel. Gewoonlijk worden deze recreatiecentra eenvoudigweg gekopieerd van foto’s door productielijnen waar mensen die ze bouwen geen interesse hebben in gewichtsvoorbereiding. Het lijkt misschien op een thuiszorgcentrum, maar de activiteiten voelen abnormaal aan en kunnen hier en daar gevaarlijk zijn. Negeer bescheiden oefencentra, ze zijn het gevaar niet waard!

Er zijn home-rec-centra van uitstekende kwaliteit beschikbaar, maar ze zijn bijna altijd beperkt tot de gewichtsstapel die zich op het oefencentrum bevindt. Een paar oefencentra hebben slechts stapels van 200 lb of 90 kg. Talrijke oefencentra hebben een mechanisch voordeel – het spelplan van de katrollen houdt in dat u 90 kg kunt tillen met slechts 60 kg inspanning. Dat kan je amigo’s verblinden als je ze laat zien hoe solide je bent, maar op een of ander moment zul je op legitieme rec center-hardware komen en op een prijsgans lijken!

Geweldige samengestelde activiteiten ontbreken ook in de thuistrainingscentra – zelfs de betere. Met name een level seat press of squat. Staande presses, borstspieroefeningen, beenvergrotingen en beendraaiingen zijn acceptabel, maar zijn geen levensvatbaar alternatief voor seatpress en squats. Link-stijl thuisrec-centra zijn bij uitstek geschikt voor mensen die tijd willen besparen met hun gewichtsvoorbereiding. Je steekt gewoon de pin in de gewichtstapel en je bent vertrokken. Je kunt maar beter geloven dat het tijd kan besparen, maar zou je zeggen dat je de resultaten krijgt?

info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *