Site Loader

Shiba Inu is een populaire memecoin waarvan de wisselkoers in oktober 2021 aanzienlijk steeg. Bovendien steeg de waarde in de loop van de week met 240%.

Cryptogeld

Cryptocurrency is het afgelopen decennium plotseling beroemd geworden. In 2021 vertoonden sommige cryptocurrencies zoals Bitcoin echter enkele veelbelovende all-high records in de handelswereld. Afgezien van ‘s werelds grootste en oudste cryptocurrency, zijn er nu duizenden cryptocurrencies en veel daarvan laten een veelbelovende toekomst in de markt zien.

Cryptocurrencies in 2022 hebben een grotere kans om meer te gedijen dan in 2021. Crypto-investeerders hebben interesse getoond in zowel de bestaande cryptocurrencies als de nieuw opkomende cryptovaluta om in hun digitale portemonnee te investeren. Crypto staking opbrengsten  zijn omhoog. Hier is de lijst van de top 5 cryptocurrencies die in 2022 lijken te groeien:

 

Bitcoin – Marktkapitalisatie: meer dan $ 1,08 biljoen

Bitcoin, gecreëerd door Satoshi Nakamoto in het jaar 2009, is uitgegroeid tot de grootste cryptocurrency ter wereld. Bitcoin draait op een blockchain of een grootboekregistratietransactie die is verspreid over een netwerk van duizenden computers. Deze digitale munt heeft lagere kosten dan traditionele betaalmethoden. Bovendien wordt het beheerd door een gedecentraliseerd systeem.

 

Ethereum – Marktkapitalisatie: meer dan $ 557 miljard

Deze digitale munt staat op de tweede positie in de markt voor cryptocurrency. Ethereum heeft het potentieel om de dominantie van Bitcoin de komende jaren te overwinnen. Het heeft de afgelopen tijd geresulteerd in de dominantie van alle financiële transacties en betalingen in alle sectoren. Naar verwachting is het een van de topcrypto’s om in 2022 te investeren.

 

Cardano – Marktkapitalisatie: meer dan $ 52 miljard

Cardano is een openbaar blockchainplatform. Het is een open-source en gedecentraliseerd systeem. Gezien alle andere grote cryptomunten, kende Cardano’s ADA-token een matige groei. welke crypto kopen nu mogelijk is? Beleggers zijn van mening dat Cardano het potentieel heeft om de volgende Bitcoin te worden vanwege zijn deal met slimme contracten.

 

Shiba Inu – Marktkapitalisatie: meer dan $20 miljard

Shiba Inu is een populaire memecoin waarvan de wisselkoers in oktober 2021 aanzienlijk steeg. Bovendien steeg de waarde in de loop van de week met 240%. In de volksmond bekend als de rivaal van Dogecoin, werd SHIB opgericht in augustus 2020.

 

Dogecoin – Marktkapitalisatie: meer dan $ 23 miljard

Nog een memecoin, waarvan de uitwisseling in 2021 nogal een gedoe was. Echter, onlangs in een interview Tesla Motors en SpaceX CEO, Elon Musk, die een lange tijd voorstander is van deze memecoin, verklaarde dat Dogecoins “een veel hoger transactievolume hebben dan bitcoin.”

 

 

 

 

 

 

 

info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *